Categorieën
Nieuws

Uitnodiging online lanceringsfeestje MEE lab

Wellicht heb je in de (fysieke of digitale) wandelgangen al wat gehoord over het MEE lab: een samenwerking tussen de NHL/Stenden hogeschool in Leeuwarden en MEE Noord. Maar wat is het nou eigenlijk en wat doen ze daar? Wellicht ook interessant: wie zijn de mensen van het MEE lab? En nog belangrijker: kan het MEE lab iets voor jou, jouw organisatie en/of jouw cliënten betekenen?

Kortom, we nodigen je uit om kennis te maken met het MEE lab en tegelijk de officiële lancering met ons mee te vieren! Hiervoor organiseren we op maandagmiddag 8 maart 2021 van 15:00 tot 16:30 uur een digitaal feestje. Hebben we je nieuwsgierig kunnen maken en vier jij tegelijk ons feestje mee?

Programma

We hebben een zeer gevarieerd programma samengesteld waarin we het verhaal achter het MEE lab vertellen, gezamenlijk op zoek gaan naar wicked problems en tot slot met elkaar het glas willen heffen op mooie samenwerking en innovatie.

Over het MEE lab

Om vast een tipje van de sluier op te lichten: het MEE lab is een platform dat op basis van design thinking innovatieve scenario’s ontwikkelt voor complexe vraagstukken rond mensen met een beperking. Op onze verse website (www.meelab.nl) vind je meer informatie.

Ben jij erbij?

We hopen op veel belangstelling! Maar…. het aantal plekken is beperkt. Vier jij het feest met ons mee? Meld je dan uiterlijk voor 21 februari aan via de aanmeldknop op de homepage van onze website www.meelab.nl Je ontvangt, naast een kleine verrassing per post, een deelnamebevestiging en, een week voor het feestje, een vergaderlink (Zoom). 

Hopelijk tot ziens op 8 maart!

Met hartelijke groet,

Fokko-Jan van der Ploeg,

Job van ’t Veer,

Laura Vuijk,

Roos Edens